SPEIJERS SPORTS

“Optimale ventilatie en een super toffe uitstraling”

Ze zijn bekroond tot derde beste sportschool van Nederland. En dat is niet voor niets. Speijers Sports heeft alles in huis voor de sporter van nu: een breed aanbod, een stoere uitstraling én vakkundige trainers. Alleen goede ventilatie ontbrak nog tot enkele maanden geleden.

Sinds een jaar is Remo Speijers met zijn nieuwe sportschool gevestigd in een oude loods in Beuningen. Zowel op de oude als nieuwe locatie had Remo geen enkele klimaatoplossing. Maar het werd steeds drukker in de sportschool. “Door de drukte werd het echt te warm en afgelopen winter was de luchtvochtigheid ook te hoog”, vertelt Remo. “Ik ging daarom op zoek naar een oplossing, passend bij de rest van de sportschool.”

Remo heeft veel opties vergeleken. Airconditioning vond hij bijvoorbeeld geen optie. “Dan ben je ontzettend veel geld kwijt.” Na zijn zoektocht kwam hij tot de conclusie dat SportsFans prijstechnisch ideaal zijn voor zijn sportschool. Ook in de uitstraling van de ventilatoren zag Remo een toegevoegde waarde: industrieel, stoer en tof.

Sinds een paar weken beschikt Speijers Sports over twee grote ventilatoren. Remo wilde in eerste instantie één ventilator aanschaffen, maar heeft na advies toch voor twee gekozen. “Ik ben erg blij met deze keuze, op deze manier versterkt het elkaar en wordt de hele sportschool optimaal geventileerd in plaats van een gedeelte.”

De gevoelstemperatuur is naar beneden gegaan en de apparaten drogen nu sneller op van sporterszweet. De ventilatoren zijn echt een aanwinst voor de sportschool, concludeert Remo. “En dat het verbruik heel erg meevalt is natuurlijk mooi meegenomen.” Ook de sporters zijn erover te spreken. “Het brandweerrode past echt goed bij jullie uitstraling” is een veelgehoorde reactie. “Het zorgt echt voor verkoeling en dat terwijl je er niks van hoort.”

Deel dit artikel